3*

Pensiunea Junior

Pensiunea Junior
Pensiunea JuniorPensiunea JuniorPensiunea Junior
Pensiunea JuniorPensiunea JuniorPensiunea Junior
Pensiunea JuniorPensiunea Junior
0264-432.028
Email: email
Localitatea:
Cluj Napoca
Judetul:
Cluj
Zona:
Apuseni
Capacitate de cazare

21 camerePensiunea JUNIOR este situata în Cluj-Napoca, într-o pozitie privilegiata fata de centrul orasului, aeroport, si gara. Clasificata la trei stele, pensiunea JUNIOR ofera oaspetilor care îi trec pragul servicii si facilitati de o calitate deosebita. Va invitam sa petreceti momente unice în confortul camerelor amenajate modern, care va vor face sa va simtiti ca acasa.

Pensiunea noastra va pune la dispozitie camere duble si cu trei paturi, pentru a satisface toate cerintele dumneavoastra,in 21 de camere. Restaurantul nostru va ofera un cadru intim si elegant pentru a savura o gama larga de mâncaruri precum si specialitati culinare traditionale. Mobilierul nou si modern îti ofera confortul si caldura de acasa. Camerele sunt luminoase si spatioase oferind un cadru odihnitor si îmbietor.

    Facilitati
  • Bar/ Minibar
  • Frigider in camera
  • Internet wireless
  • Telefon
  • Televizor + cablu TV / Satelit

Atractii turistice in zona

Castelul Banffy

Castelul Banffy (sau Versailles-ul Transilvaniei), a fost construit de familia Banffy intre anii 1437-1543. Initial proiectat ca un ansamblu fortificat, cu bastioane în cele 4 colţuri, un turn înalt la intrare şi o grădină dispusă în sudul ansamblului, el a suferit numeroase modificari in timpul descendentilor familiei care i-au adus influente baroce. Insa cea...