5*

PENSIUNEA TURISTICA PUF SI STUF

PENSIUNEA TURISTICA PUF SI STUF
PENSIUNEA TURISTICA PUF SI STUFPENSIUNEA TURISTICA PUF SI STUF
0758.067302
Email: email
Localitatea:
Dunavatu de Jos
Judetul:
Tulcea
Zona:
Delta Dunarii
Capacitate de cazare

36 locuri

18 camere 


PENSIUNEA TURISTICA PUF SI STUF, clasificata la 5 margarete, una dintre cele mai moderne pensiuni din Delta Dunarii,  este compusa din 3 corpuri de cladire cu un numar de 11 camere duble si 3 apartamente, capacitatea de cazare fiind de 36 de persoane.


Corpul C1 are la parter 5 camere duble (twin) cu bai proprii iar la etaj 2 apartamente (living + 2 dormitoare cu bai si terase). Corpul C2 are la parter spatiile pentru bucatarie, magazie si spatiile tehnice iar la etaj 1 apartament (living + 3 dormitoare cu bai si 2 terase). Corpul C3 are la parter receptia, biroul administratorului si restaurantul, iar la etaj 6 camere duble cu bai si terase.


CAMERELE sunt  prevazute cu baie, aer conditionat/incalzire, terasa, televizor, frigider. Designul camerelor este unic, fiecare dintre acestea avand un aranjament si o cromatica speciala.Un numar de 7 camere sunt in cadrul a 3 apartamente, si anume: 4 camere in cadrul a 2 apartamente, fiecare cu sufragerie si 2 dormitoare, si 3 camere in cadrul unui apartament cu sufragerie si 3 dormitoare. Dormitoarele dispun de bai proprii.


FACILITATI: restaurant clasificat la 5 stele (120 m.p., capacitate 50-60 pers., dotat multimedia, cu meniu pescaresc/traditional romanesc), bar de zi clasificat la 5 stele, crama (45 m.p., capacitate 20 pers., dotata multimedia), piscina (18 m/6 m), teren de fotbal, panou de baschet, ponton propriu.


AGREMENT: fotbal, baschet, baschet in apa, plimbari cu ambarcatiuni cu motor (pe canalele Deltei, la Marea Neagra), vizite la obiective turistice, pescuit, vanatoare, schi nautic, wake-board, banana, colac.


N.B. Activitatile de pescuit, vanatoare si sporturile nautice se pot desfasura/practica numai cand este permis.


SERVICIILE TURISTICE constau din servicii de baza (cazare), servicii accesorii serviciilor de baza, al caror cost este inclus in tariful serviciilor de baza (servirea micului dejun, punerea la dispozitie a spatiului de parcare pentru masini, agrement pe terenul de sport si la piscina) si servicii suplimentare (servirea meselor principale, servirea produselor de la bar, agrement pe Dunare cu ambarcatiuni cu motor).


Serviciile turistice in cadrul Pensiunii turistice "Puf si Stuf" se presteaza conform conditiilor generale prezentate pe site-ul www.puf-stuf.ro; turistii care doresc sa beneficieze de aceste servicii trebuie sa citeasca si sa accepte conditiile generale mentionate.


LOCALIZARE. Pensiunea este situata in satul Dunavatu de Jos ce apartine de comuna Murighiol si este un vechi satuc pescaresc. In Dunavatu de Jos se poate ajunge pe sosea din municipiul Tulcea. Din Dunavatu de Jos se poate iesi, cu ambarcatiuni cu motor, spre Lacul Razim si pe canalele din apropiere. Satul Dunavatu de Jos se afla la o distanta de 46 km. de Tulcea si la 9 km. de Murighiol.


Coordonatele GPS Lat.: 44.983615944188514, Long.: 29.21926349401474.CONTACT DIRECT. Telefon: rezervari (luni-vineri 10,00-18,00) 0758-067.302, administrator pensiune Florian Grigore 0747-073.664, 0722-396.635, adresa de e-mail: pufsistuf@gmail.com, website: www.puf-stuf.ro


 


 

  Facilitati
 • Aer conditionat
 • Bar/ Minibar
 • Frigider in camera
 • Internet wireless
 • Parcare
 • Piscina
 • Restaurant/Sala de mese
 • Servicii de agrement si programe
 • Televizor + cablu TV / Satelit
 • Terasa
 • Teren de fotbal/ tenis/ volei
 • Uscator de par