Localitati din zona turistica Dealul Negru sau Valea Topologului

Momentan nu avem inregistrate localitati in aceasta zona

Informatii generale zona turistica Dealul Negru sau Valea Topologului

Dealu Negru este o statiune cu sezon permanent, cu clima intramontan-depresionara: vanturi moderate, veri racoroase si ierni friguroase.
Partia de ski Dealu Negru desi are cea maimare lungime din tara  este de o dificultate medie fiind destinata mai degraba skiorilor amatori decat celor profesionisti. Are o lungime de 3000 de m si o diferenta de nivel de 400 de metrii, Partia de ski Dealu Negru este dotata cu instalatie de zapada artificiala si cu transport pe cablu.
Atractii turistice principale sunt parcul natural din centrul statiunii(renumit pentru veveritele care locuiesc acolo, si pentru concertele sustinute in sezonul estival de orchestra de alamuri) cabana de pe Dealul Runc, Muzeul vanatorii si stiintelor naturale, Muzeul etnografic al Bucovinei etc. Agentia de voiaj din localitate organizeaza excursii cu autocarul pe diferite trasee.O alta atractie il reprezinta Muzeul Memorial Nicolae Balcescu unde sunt expunse documente legate de viata si activitatea istoricului si omului politic roman Nicolae Balcescu (1919 - 1852), conducator al Revolutiei de la 1848 din Tara Romaneasca, mason al perioadei pasoptiste.

Atractii turistice in zona turistica Dealul Negru sau Valea Topologului

Momentan nu avem atractii turistice pentru aceasta zona

Unitati de cazare recomandate

Momentan nu avem unitati de cazare inregistrate in aceasta zona